fbpx Termene si Conditii - DeLucru.ro

TERMENI ȘI CONDIȚII DeLucru Online

01/05/2021

1. Aspecte Generale

Prezentele Termeni și Condiții („Termeni și Condiții”) guvernează raporturile dintre DeLucru Online S.R.L., o societate cu răspundere limitata, cu sediul în Municipiul Rm. Valcea, str. Goranu, Nr. 13C, jud. Valcea, România („Societatea”, “DeLucru” sau „Noi”) și persoanele care utilizează („Utilizatorul”) pagina de internet www.delucru.ro („Site-ul” sau „deLucru.ro”) și/sau aplicația deLucru echivalenta ce poate fi rulata pe un echipament informatic mobil, de tipul smartphone și/sau tableta disponibila în magazinele de aplicații mobile (cum ar fi Google Play sau App Store) („Aplicația deLucru”) și/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului sau Aplicației („Serviciile”).

Accesarea și utilizarea Site-ului, a Aplicației deLucru, inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente ale acestora, sau a oricărui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului sau Aplicației deLucru se poate face numai în conformitate cu prezentele Termeni și Condiții, care includ Politica de Confidențialitate Datelor și Politica privind Cookie-urile.

PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SĂ ÎȘI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII PRINTR-O ACȚIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICAȚIA UNUI CONSIMȚĂMÂNT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CĂSUȚEI SPECIFICE „AM CITIT ȘI SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE DELUCRU”).

BIFÂND O ANUMITA CĂSUȚA, UTILIZATORUL:

A. ÎȘI DA ACORDUL, ÎN MOD EXPRES, SĂ RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII, PRECUM ȘI ORICE ALȚI TERMENI ȘI CONDIȚII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR;

B. IA LA CUNOȘTINȚA DE CONDIȚIILE DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE CONFORM POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII.

Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces și utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie să verifice la momentul fiecărei accesări a Site-ului și / sau a Aplicației deLucru termenii și condițiile de utilizare.

Chiar dacă omiteți să analizați termenii și condițiile, dar utilizați deLucru.ro sau Aplicația deLucru, vom considera ca ați acceptat acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestora)!

Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestuia), vă rugam să nu utilizați, sau după caz, să încetați utilizarea Site-ului, Aplicației deLucru sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.

2. Serviciile deLucru

Serviciile oferite deLucru.ro și Aplicația deLucru („Platforma deLucru”) se adresează (i) Utilizatorilor, persoane fizice, care vizitează Platforma deLucru, (ii) Utilizatorilor care cauta un loc de munca („Utilizatori Candidați”) și (iii) Utilizatorilor, persoane juridice sau persoane fizice autorizate, care postează oferte de lucru (anunț), locuri de munca sau cauta Utilizatori Candidați pentru anumite locuri de munca („Meserias”).

  • A) ATENTIE! DeLucru Online SRL nu este parte la Tranzacții.
  • B) Conținutul publicat în cadrul Serviciului, inclusiv, în special, Anunțurile, indiferent de forma acestora, respectiv materiale text, grafice și video, sunt protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificările ulterioare, precum și subiect al celorlalte legi, inclusiv, dar fără a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuală și industrială ale DeLucru, ale Vânzătorilor și ale terților. Este interzisă utilizarea acestui conținut, în orice mod, fără acordul scris al persoanelor autorizate. Orice agregare și prelucrare a datelor și a altor informații disponibile pe Website în scopul distribuirii mai departe a acestora către terțe persoane pe alte website-uri și în afara Internet-ului este interzisă. De asemenea, este interzisă utilizarea Website-ului și a însemnelor DeLucru, inclusiv a elementelor grafice caracteristice, fără acordul expres și prealabil al DeLucru.

2.1. Crearea contului de Utilizator, parole și responsabilități

Utilizatorii Candidați pot folosi anumite facilități oferite de Platforma deLucru și fără a avea un cont de Utilizator.

Pentru a beneficia, de toate Serviciile oferite de Platforma deLucru, Utilizatorii (fie Utilizatori Candidați, fie Utilizatori Meseriasi) trebuie să își creeze un cont pe Platforma deLucru, completând formularele disponibile în interfața secțiunii „CONT NOU”.

În cazul Utilizatorilor Candidați, crearea contului de Utilizator se poate face și prin intermediul contului de utilizator pe platforma de socializare Facebook sau Google caz în care Plaforma deLucru vă prelua anumite date publice ale Utilizatorului aferente contului sau de Facebook (ex: nume, email, user-Id, telefon etc).

După finalizarea procesului de creare a contului de Utilizator, Utilizatorul vă primi pe adresa de e-mail furnizata sau pe numărul de telefon furnizat în procesul de înrolare (cont-nou) un cod necesar pentru verificarea și validarea datelor de contact.

Pentru a folosi Serviciile oferite de Platforma deLucru, este necesar sa:

a. furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, prin completarea câmpurilor din formularul de înregistrare pentru crearea contului de Utilizator;

b. actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete în orice moment. Înțelegeți să faceți aceasta actualizare în cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbările.

În cazul Utilizatorilor Meseriasi Autorizati, deLucru vă verifica corectitudinea codului fiscal înregistrat pe site-ul Ministerului de Finanțe, www.mfinante.ro. Pentru persoane juridice, Utilizatorii Meseriasi au obligația de a ne transmite informații reale referitoare la denumire, adresa, e-mail, telefon, nume și prenume persoana de contact și cod fiscal. Persoanele juridice - Utilizatorii Meseriasi, avand cont activ pe deLucru trebuie sa fie activi din punct de vedere fiscal (astfel, societatile Utilizatorilor Meseriasi nu pot fi radiate, suspendate, lichidate). Acest criteriu nu include si societatile in insolventa.

Prin sondaj, consultanții deLucru pot solicita documente privind domeniul de activitate al Utilizatorului Companie, dacă persoana de contact este împuternicită să reprezinte Compania sau poate verifica corectitudinea numărului de telefon indicat în formularul de creare a contului de Utilizator.

Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, deLucru are dreptul să suspende sau să blocheze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a Platformei deLucru. In cazul informatiilor eronate sau a incercarilor de fraudare ale Utilizatorilor Meseriasi (inclusiv pentru obtinerea anunțuri gratuite oferite de deLucru), deLucru are dreptul, oricand pe durata relatiei contractuale, sa retraga gratuitatile oferite sau de a inceta relatia contractuala, fara nicio responsabilitate suplimentara fata de Utilizatorii Meseriasi aflati in culpa.

deLucru NU are obligația de a verifica în avans materialul publicat de către Utilizatori. deLucru nu răspunde în niciun mod cu privire la informațiile și datele postate, difuzate sau transmise de către Utilizatorii sai. Dacă i se solicita de către un Utilizator, deLucru poate investiga și verifica afirmațiile și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate.

2.2. Utilizatori Candidați

Utilizatorii Candidați își pot crea cont de Utilizator doar dacă au la data creării contului cel puțin vârsta de 16 ani. Accesarea Platformei deLucru și utilizarea Serviciilor nu este permisa persoanelor sub 16 ani.

deLucru este o platforma de colaborare online care vă acorda posibilitatea de a vă crea un anunț sau a înregistra o cerere (anunț), în baza noastră de date. DeLucru este o platforma care te pune în legătură cu oamenii care au nevoie de serviciile tale sau cu prestatorii de servicii din zona ta, astfel fiecare găsește EXACT ce are nevoie atunci CÂND are nevoie.

Anunț-urile încărcate în Platforma deLucru, precum și datele dvs. de contact pot apoi fi făcute disponibile Utilizatorilor in cautarea serviciilor specificate in anunț. În acest sens, Utilizatorii Candidați si Meseriasi au urmatoarele opțiuni:

a. Puteți face public anunț-ul pe Platforma deLucru - în acest caz Utilizatorii Meseriasi sau Candidați care au acces la baza de date a Platformei deLucru vor avea acces la Anunț-ul dvs. Dacă vor dori, aceștia ne pot solicita deblocarea datelor dvs. de contact și veți putea fi contactați aceștia.

b. Puteți face public anunț-ul dumneavoastră pe internet, prin rețelele și serviciile de căutare de tipul Google.com, search.yahoo.com și altele - anunț-ul dumneavoastră vă fi disponibil către aceste motoare de căutare, precum și către medii sau surse on-line de căutare pe Internet. Totuși, datele dumneavoastră de contact (nume, email, telefon, adresa) nu vor fi disponibile pe aceste motoare de căutare. Pentru avea acces la aceste date, persoanele care accesează anunț-ul dvs. pe motoarele de căutare pe Internet trebuie totuși să își creeze un cont de Utilizator în Platforma deLucru.

Încercăm să limitam accesul la baza noastră de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialiștilor în HR, dar nu garantam ca alți terți nu pot avea acces la baza noastră de date. deLucru nu își asuma responsabilitatea asupra utilizării anunț-urilor de către terțe părți care au accesat anunț-urile cat timp acestea sunt în baza noastră de date.

Puteți să vă dezactivați anunț-ul din baza noastră de date oricând sau, dacă doriți, să vă ștergeți chiar anunțul sau contul de Utilizator. În cazul în care dezactivați anunț-ul din baza de date sau vă ștergeți contul de utilizator, Utilizatorii Meseriasi sau Candidați nu vor mai avea acces la datele dumneavoastră.

Totuși, ca parte a Serviciilor furnizate de Platforma deLucru, Utilizatorii Meseriasi sau Candidați care au accesat facilitatea de acces la anunț-uri pot descarca sau transmite informația disponibila în Platforma deLucru pe propriile medii de stocare. În acest caz, chiar dacă noi vom șterge datele dvs. din baza noastră de date, Utilizatorii Meseriasi sau Candidați vor putea avea acces în continuare la datele dvs. în cazul în care le-au descarcat, copiat sau extras din baza de date a Platformei deLucru. În calitatea lor de operatori, Utilizatorii Meseriasi/Candidați sunt în mod independent responsabili de modul în care utilizează datele dvs. pe care le accesează prin intermediul Platformei deLucru.

Unele companii care au ales să își facă publice anunțurile prin intermediul Platformei deLucru pot înțelege ca este mai simplu să prezinte o realitate înșelătoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Prezentele reguli impun corectitudine din partea angajatorilor, însă nu toți Utilizatorii Meseriasi sau Candidați înțeleg să respecte regulile. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsa în aceste anunțuri înainte a merge la un interviu, de a vă angaja sau de a realiza o investiție sau orice alta acțiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Vă rugam să ne contactați în situația în care aflați de existenta unor astfel de anunțuri.

2.3. Utilizatori Meseriasi

deLucru vă asigura accesul pe baza de parola la contul de Utilizator creat pe Platforma deLucru. Prin intermediul deLucru, Utilizatorii Meseriasi pot cauta și selecta Utilizatori Candidați în vederea unei colaborari.

2.3.1. Cum se pot publica anunțuri pe Platforma deLucru

Anunțurile pot fi afișate pe Platforma deLucru pe o perioada de minim 30 de zile. Alegeți unul dintre pachetele de preturi care corespund numărului de zile în care doriți să fie vizibil anunțul pe platforma deLucru. În aceeași zi, oferta dumneavoastră este trimis prin email tuturor Utilizatorilor Candidați care corespund profilului anunt`ului și care sunt abonați la astfel de notificări. Anunțul validat spre publicare (Utilizatorul Recrutor a dat click pe butonul de publicare anunț), poate fi modificat după ce anunțul a fost afișat pe Platforma deLucru și/sau a fost trimis către Utilizatorii Candidați. Anunțurile deLucru pot fi publicate pentru maxim 1 judet.

2.3.2. Politica „anunțuri gratuite” pentru Utilizatorii Meseriasi nou-înregistrați

deLucru poate oferi, la alegerea sa, credite gratuite pentru publicarea anunțurilor de pe Platforma deLucru, oferta fiind disponibila doar Utilizatorilor Meseriasi înregistrați pentru prima data pe Platforma deLucru, care completează în mod corect și complet datele de înregistrare, în condițiile în care nu exista suspiciuni de fraudare a sistemului. De exemplu, daca inregistrarea se realizeaza in momentul in care platforma deLucru ofera servicii de testare gratuite, aceste servicii vor fi valabile doar la prima inregistrare a unei companii/grup de companii/persoana de contact, si nu si la inregistrari ulterioare ale conturilor conexe, deLucru rezervandu-si dreptul de a refuza acordarea unei astfel de gratuitati, in cazul identificarii unei identitati cu o societate care a beneficiat deja de un astfel de anunt.

În urma analizei interne a Utilizatorilor Meseriasi nou-înregistrați pe Platforma deLucru, ne rezervam dreptul de a refuza acordarea creditelor gratuite.

Anunțurile gratuite pot avea același regim de valabilitate în timp ca și anunțurile cu plata și pot fi publicate numai în numele Utilizatorului înregistrat în Platforma deLucru.

De asemenea, ne rezervam dreptul să refuzam spre publicare sau să cenzuram în orice alt fel anunțurile care sunt contrare legii sau bunelor moravuri, sau care conțin un limbaj licențios sau unde sunt specificate date de contact. Spre exemplu, nu vom accepta anunțuri de operatoare video-chat, masaj erotic sau altele asemănătoare.

În acest sens, acceptați și sunteți de acord cu faptul ca veți respecta regula bunei credințe atunci când concepeți și publicați anunțul de recrutare. Astfel, vă obligați să nu publicați anunțuri incomplete, incorecte sau discriminatorii și să nu condiționați ulterior selecția Utilizatorilor Candidați decât de acele reguli prezentate în anunțul publicat de respectarea legislației aplicabile incidente.

În situația în care nu veți respecta aceste reguli, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul ca deLucru are dreptul de a vă restricționa accesul la Serviciile sale. În cazul restricționării accesului Utilizatorilor Meseriasi sau Candidați care au accesat Servicii plătite, aceștia vor avea dreptul la solicitarea restituirii părții de tarif corespunzătoare perioadei restricționate, daca este cazul.

2.3.3. Alegeți să căutați anunț-uri ale unor Utilizatori Candidați disponibile în Platforma deLucru

Alegeți unul dintre pachetele de preturi care corespund numărului de anunț-uri pe care le puteți vizualiza în baza de date a Platformei deLucru. Plătiți prețul Serviciului. Puteți cauta prin toate anunț-urile publice din baza de date. Puteți vizualiza oricâte anunț-uri fără date de contact. În funcție de pachetul de Servicii ales, puteți vizualiza datele de contact a unui anumit număr de anunț-uri.

În toate cazurile, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul ca nu veți folosi datele cuprinse în anunț-urile Utilizatorilor Candidați decât pentru scopul unic de contactare a utilizatorului care a publicat anunțul.

Unii candidați care au ales să își introducă anunț-urile în baza de date a Platformei deLucru pot înțelege ca este mai simplu să prezinte o realitate înșelătoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsa în aceste anunț-uri înainte a face o decizie, o investiție sau orice alta acțiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Vă rugam să ne contactați în situația în care aflați de existenta unor astfel de anunț-uri!

2.3.4. Deblocare date contact anunț, evidentiere anunț și alte tranzacții

Accesul la datele de contact pentru Utilizatorilor Meseriasi sau Candidați poate să fie permis doar contra cost. Toate plățile, incluzând prin aceasta taxele aplicabile acestor plați, vor fi realizate pe baza de factura proforma sau, la solicitarea dvs., pe baza de factura fiscala în contul indicat de deLucru la cursul de schimb BNR din data emiterii proformei. Accesul la unele dintre Servicii nu vă fi permis decât după momentul la care se confirma transferul de bani în contul deLucru.

Platforma deLucru poate fi folosita, de unii dintre partenerii sai de afaceri, drept baza pentru vânzarea sau promovarea unor produse și servicii. În aceasta situație, contractul care vă reglementa contractul dintre dvs. și furnizorul de produse și servicii respectiv se vă încheia intre dvs. și respectivul furnizor de produse și servicii și nu intre dvs. și deLucru.

În situația în care doriți încetarea furnizării serviciului către dumneavoastră, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul ca plățile deja efectuate nu sunt și nu vor fi returnate.

Serviciile furnizate de deLucru au la baza un anumit număr de anunțuri sau anunț-uri publice cu date de contact. deLucru își poate schimba prețul stabilit pentru furnizarea serviciului, la fel cum poate modifica orice alta clauza a prezentului acord, la încetarea perioadei inițiale a contractului.

Acceptati si sunteti de acord ca serviciile achizitionate sa fie folosite in termen de maxim 7 zile de la data facturii fiscale. Serviciile nefolosite isi pierd valabilitatea si vor fi sterse din contul utilizatorului dupa 48h de la prima utilizare/deblocare.

Acceptați și sunteți de acord ca orice întârziere în plata sumelor de bani către deLucru vă constitui o încălcare a prevederilor prezentului acord. În condițiile în care deLucru își rezerva dreptul să adopte și alte atitudini permise de lege sau contract, sunteți de acord și înțelegeți să RAMBURSAȚI ÎN TOTALITATE CĂTRE DELUCRU TOATE COSTURILE ȘI CHELTUIELILE CARE POT REZULTA ÎN LEGĂTURA CU RECUPERAREA SAU ÎNCERCAREA DE RECUPERARE A ACESTOR SUME NEPLĂTITE.

Acceptați și sunteți de acord ca postarea unui anunț pe site-ul deLucru înaintea efectuării unei plați către deLucru echivalează cu intrarea într-o relație contractuala cu deLucru, dând naștere obligației echivalente de plata a respectivului anunț.

După scurgerea termenului agreat de plata a unei facturi proforme, asa cum este acesta înscris în respectiva factura, deLucru este îndreptățit să restricționeze accesul pana la efectuarea plății. Neplata la termen poate da naștere la calculul de penalități de întârziere în cuantum de 0.1% per zi de întârziere, calculat pana la plata sumei integrale.

Acest lucru nu are repercursiuni și asupra anunțurilor care vor rămâne în continuare active: candidații vor putea în continuare să aplice la anunțurile active, urmând să aveți acces la anunț-urile lor după efectuarea plății.

2.4. Publicarea anunț-urilor / ofertelor de prin intermediul Platformei deLucru

Platforma deLucru este o platforma de comunicare intre Utilizatori, aceștia fiind responsabili de conținutul publicat în Platforma deLucru (anunț-uri, Anunțuri cerere, Anunțuri oferte etc), denumite în continuare "Conținut Publicat de Utilizator”. Ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi și fără o notificare prealabila), de a șterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restricționa accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicare. Aceste măsuri pot fi luate ca urmare a nerespectării de către Utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor și condițiilor de utilizare a Platformei deLucru.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru Conținutul Publicat de Utilizatorul respectiv. Pentru aceasta, trebuie să știți ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul Platformei deLucru este supusa următoarelor condiții și limitări:

a. Anunțurile publicate trebuie să fie complete, conținând toate informațiile sau condițiile aflate în legătura cu anunțul. Un anunt corespunde unui singur oferte/cereri.

b. NU puteți publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate conține o forma unanim recunoscuta în societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri și servicii.

c. NU puteți publica, transmite sau recomanda Utilizatorilor niciun fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicație puse la dispoziție de deLucru sau prin intermediul altor mijloace de comunicații, dar utilizând datele obținute prin intermediul Platformei deLucru.

d. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin recomandări de a cumpăra sau de a nu cumpăra un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteți publica sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin informații confidențiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mențiunea "confidențial" sau cu orice alta mențiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta prețul, imaginea sau valoarea de piața a unui produs sau serviciu.

e. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, discriminatorii sau care încalcă în orice fel drepturi ale terților sau prevederi legale.

f. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin viruși sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea Platformei deLucru sau a oricăror alte sisteme informatice (hardware sau software).

g. NU puteți colecta în niciun fel informație identificabila personal de la utilizatorii sau membrii deLucru, decât cu scopul unic și direct de a accesa Serviciile puse la dispoziție de deLucru (i.e. aplicarea la anunt si contactarea utilizatorului).

h. NU puteți restricționa sau elimina accesul altor Utilizatori la platformele de comunicare puse la dispoziție de deLucru.

i. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje a căror sursa este ascunsa.

j. NU puteți publica, transmite sau face referire la niciun fel de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a înșela încrederea unor persoane, precum și orice activități similare unor fapte în privința cărora s-a probat în trecut potențialul infracțional ori potențialul de a înșela încrederea unui Utilizator al Serviciilor deLucru.

k. Nu puteți publica materiale care contravin oricăror altor prevederi ai acestui set de Termeni și Condiție, deLucru putând în mod discreționar să le elimine din Platforma deLucru, fără niciun fel de explicație în acest sens.

Prin publicarea Conținutului Publicat de Utilizator pe sau prin intermediul Platformei deLucru sunteți de acord ca dumneavoastră sunteți singurul responsabil și veți despăgubi deLucru pentru orice paguba, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a postării, transmiterii sau referinței de către dvs. a unor mesaje al căror conținut încalcă prevederile condițiilor și limitărilor descrise mai sus.

Unii Utilizatori pot înțelege ca este mai simplu să încalce regulile statuate în acest set de Termeni și Condiții, și, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate înșelătoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsa în aceste mesaje pentru a face o investiție sau orice alta acțiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terți. Imaginea prezentata de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

2.5. Dreptul de a vă opune sau solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Dreptul de a solicita ștergerea. Acesta vă dă posibilitatea de a ne solicita ștergerea sau eliminarea datelor cu caracter personal în cazul în care nu există temeiuri justificate pentru prelucrarea în continuare de către noi a acestora. Beneficiați de asemenea de dreptul de a ne solicita ștergerea sau eliminarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care v-ați exercitat cu succes dreptul de a vă opune prelucrării (a se vedea mai jos), în care este posibil să fi procesat informațiile privind persoana dvs. în mod ilegal sau în care ni se impune ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne conforma cu legislația locală. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că, în legătură cu anumite scopuri, este posibil să fim obligați prin lege să reținem datele dvs.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în momentul în care noi ne prevalăm de un interes legitim (sau de interese legitime ale unui terț) și există anumite elemente referitoare la situația dvs. particulară care vă determină să doriți să vă opuneți prelucrării în baza acestui temei deoarece considerați că aceasta are impact asupra drepturilor și libertăților dvs. fundamentale. În unele cazuri, este posibil să demonstrăm că avem temeiuri legale convingătoare pentru prelucrarea informațiilor privind persoana dvs. care prevalează asupra drepturilor și libertăților dvs. Beneficiați de asemenea de dreptul de a vă opune în cazul în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se efectuează în scopuri de marketing direct. Vă puteți exercita dreptul de a vă opune în următoarele modalități, în funcție de activitatea de prelucrare pe care doriți să o încetăm:

  • cu privire la mesaje email de marketing, dați click pe link-ul de dezabonare din cadrul mesajelor noastre email;
  • cu privire la mesaje SMS de marketing, notificări automate sau apeluri telefonice, schimbarea setărilor dvs., de notificare din contul dvs. în vederea renunțării la acestea;
  • cu privire la fișiere de tip ”cookies”, continuarea pe delucru.ro este posibil doar dupa acceptarea cookies, oricand aveti posibilitatea de a sterge fisierele tip cookie sau cache`ul de la browserul dvs. exemplu aici;

cu privire la orice obiecție ridicată împotriva prelucrării datelor dvs. în general, ne puteți contacta prin intermediul Formularului de Contact.

3. Protecția Contului de Utilizator (Utilizator Candidat sau Utilizator Meserias)

Accesul dvs. la contul de Utilizator al Platformei deLucru este protejat de o parola. Vă recomandam să nu dezvăluiți nimănui aceasta parola. deLucru nu vă cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, vă recomandam să ieșiți din contul de Utilizator (i.e. să dați log off / sign out), la sfarsitul fiecărei sesiuni de utilizare. Vă sfătuim de asemenea să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfarsitul navigării dvs. în deLucru. Dacă utilizați Aplicația deLucru, vă recomandam să luați măsuri de protecție suplimentare pentru a preveni accesul neautorizat la dispozitivele mobile pe care le utilizați pentru accesarea Aplicației deLucru (ex: parolarea dispozitivului mobil).

Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondenta dvs.

Sunteți răspunzători de păstrarea confidențialității asupra informațiilor și a parolei dumneavoastră. Veți fi răspunzători de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia dumneavoastră. Sunteți de acord să sesizați deLucru în legătura cu orice utilizare neautorizata a datelor dvs. de înregistrare în Platforma deLucru. Societatea nu vă fi răspunzătoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea de către dvs. a măsurilor de securitate a datelor utilizate pentru accesarea Platformei deLucru.

4. Protecția proprietății intelectuale

Conținutul și designul Platformei deLucru (precum și orice alt material având legătura cu deLucru) trimis către dvs. prin email sau furnizat către dvs. în orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la "Conținut deLucru"), aparțin deLucru și colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuala. Articolele publicate în secțiunile cu articole (ex: "Blog", “Stiri”, etc) pot să nu fie realizate de către deLucru, în acest caz dreptul de proprietate intelectuala aparținând exclusiv colaboratorilor deLucru care le-au realizat.

Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisa din partea deLucru sau colaboratorilor sai, care dețin un drept de proprietate intelectuala asupra secțiunii respective de conținut a Platformei deLucru. De asemenea, este interzisa reproducerea, în orice fel, integral sau parțial, a informațiilor cuprinse în anunț-urile Candidaților, în anunțurile de tip oferta ale Candidaților, fără acordul scris și prealabil din partea deLucru.

Puteți folosi conținutul Platformei deLucru doar pentru uzul dvs. și al companiei dumneavoastră, potrivit scopului pentru care v-ați înscris în Platforma deLucru. Cu excepția celor spuse mai sus, conținutul Platformei deLucru nu poate fi reprodus, modificat și exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Acțiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea deLucru:

a. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.

b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră.

c. îndepărtarea însemnelor care semnifica dreptul de autor al deLucru asupra conținutului.

Orice utilizare a conținutului Platformei deLucru în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document este interzisa. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@delucru.ro.

De asemenea, este interzisa utilizarea de mijloace automate, inclusiv script-uri, aplicații de tip robot, bot, spider, crawler și/sau sau orice aplicații / programe de calculator ce pot înșela, sau simula anumite activități sau statusuri în Platforma deLucru sau, în orice fel, exploata anumite funcții sau vulnerabilități ale Platformei deLucru în vederea obținerii unor avantaje, pentru sine sau pentru alți Utilizatori sau terți, în ceea ce privește utilizarea Platformei deLucru sau accesarea și utilizarea oricăror Servicii.

5. Protecția datelor cu caracter personal

Societatea tratează cu seriozitate confidențialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor. Politica de confidențialitate și aspectele privind modul în care Societatea prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor (inclusiv ale reprezentanților Utilizatorilor Meseriasi) sunt descrise în secțiunea Politica de Confidențialitate De asemenea, trebuie menționat ca Utilizatorii Meseriasi acționează ca operatori de date cu caracter personal, conform legislației aplicabile, și în aceasta calitate acestora le revin o serie de drepturi și obligații corelative cu privire la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidați accesate prin intermediul Platformei deLucru.

ATUNCI CÂND UTILIZEAZĂ SERVICIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI DELUCRU, UTILIZATORII RECRUTORI ACCEPTA ȘI SUNT DE ACORD SĂ RESPECTE TERMENII ȘI CONDIȚIILE PREVAZUTE ÎN ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, CARE FACE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII. ATUNCI CÂND VĂ CREAȚI UN CONT DE UTILIZATOR RECRUTOR, TERMENII ȘI CONDIȚIILE VOR INCLUDE CA ANEXA ȘI ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, ACESTA FIIND APOI DISPONIBIL ÎN CONTUL DVS. DE UTILIZATOR.

De asemenea, în cazul Utilizatorilor Meseriasi situați în state terțe cărora nu li s-a recunoscut un nivel de protecție adecvat, aceștia vor putea avea acces la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidați doar în baza unui set de clauze contractuale standard încheiate privind introducerea unui set alternativ de clauze contractuale standard pentru transferul de date cu caracter personal către tari terțe aprobat de Comisia UE. Acordul de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal vă include și un set de clauze contractuale standard care trebuie acceptate de un astfel de Utilizator Recrutor înainte să aibă acces la datele Utilizatorilor Candidați.

În lipsa clauzelor contractuale standard semnate cu Utilizatorul Recrutor, transferul se vă putea face doar în baza unor alte mecanisme care a sigura garanții adecvate conform Art. 46 din GDPR sau dacă transferul este necesar pentru executarea unui contract cu persoana vizata (respectiv atunci când Utilizatorul Candidat aplica în mod direct la un anunț de angajare publicat de un Utilizator Recrutor situat într-un stat terț).

6. Modificări și Suspendarea accesului

deLucru își rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adaugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului Platformei deLucru. De asemenea, deLucru își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.

deLucru poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dvs. la conținutul Platformei deLucru sau la o parte a acestui conținut. În acest sens, deLucru poate bloca accesul, utilizarea serviciilor sau folosirea oricăror altor servicii ale sale de care beneficiați, sau să scoată și să șteargă orice material din cadrul Serviciilor, pentru orice motiv. deLucru poate de asemenea, oricând dorește și fără a da socoteala, întrerupe furnizarea Serviciilor, sau a unei părți a lor, cu sau fără nici o notificare prealabila.

În cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile Secțiunii 2.3.4 din Termeni și Condiții. În cazul restricționării accesului Utilizatorilor de servicii plătite, aceștia înțeleg și sunt de acord ca singurele pretenții pe care le vor putea formula împotriva deLucru se limitează la solicitarea restituirii părții de tarif corespunzătoare perioadei restricționate.

7. Lipsa garanției și declinării de răspundere

Deși în fiecare moment face eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii datelor publicate în Platforma deLucru, deLucru nu poate garanta în privința conținutului sau, a caracterului corect, complet și actual al informațiilor prezentate în anunț-urile Utilizatorilor Meseriasi și anunțurile de tip oferta postate de Utilizatorii Candidați, a software-ului ori a produselor și serviciilor publicate sub egida să pe Platforma deLucru. În măsura în care legea aplicabila permite, deLucru nu vă fi ținut răspunzător, în nici o situație, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzând, dar fără a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și Serviciilor furnizate de deLucru.

deLucru nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori Serviciilor furnizate de deLucru. De asemenea, deLucru nu garantează faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de deLucru pentru afișarea sau transmiterea informației pe Platforma deLucru sau în orice alta forma nu conțin viruși ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

În măsura în care legea aplicabila permite, sunteți de acord să exonerați de răspundere deLucru pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecata și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor acestui set de Termeni și Condiții.

8. Forța Majora

deLucru, afiliații sau, în general, furnizorii de informație către deLucru nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile noastre, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința deLucru. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la deLucru, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele deLucru, erorile de operare, greva, etc.

9. Diverse

9.1. Schimbarea termenilor prezentului acord

SOCIETATEA ÎȘI REZERVA DREPTUL DE A ACTUALIZA PERIODIC ACEST SET DE Termeni și Condiții (ex: PENTRU A CORESPUNDE SCHIMBĂRILOR SURVENITE LA NIVELUL LEGISLAȚIEI SAU AL SERVICIILOR FURNIZATE DE SOCIETATE). UTILIZATORII VOR FI NOTIFICAȚI CU PRIVIRE LA OPERAREA UNOR ACTUALIZĂRI / MODIFICĂRI ÎN setul de Termeni și Condiții ȘI LI SE VĂ SOLICITA SĂ ÎȘI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA setul de Termeni și Condiții ACTUALIZAT. REFUZUL DE A ACCEPTA setul de Termeni și Condiții ACTUALIZAT VĂ ATRAGE ÎNCETAREA CONTRACTULUI CU SOCIETATEA, IAR UTILIZATORII NU VOR MAI PUTEA UTILIZA PLATFORMA DELUCRU ȘI/SAU SERVICIILE SOCIETĂȚII.

De asemenea, unele servicii oferite de deLucru pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesați înainte de folosirea serviciului.

9.2. Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți

Parți ale conținutului inclus în deLucru pot să fie furnizate de terțe persoane cu care deLucru are încheiate contracte de furnizare de conținut. De asemenea, în interiorul conținutului deLucru pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. deLucru nu este responsabil în nici o măsura asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, deLucru nu este responsabil asupra conținutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

9.3. Notificări

Orice notificare către deLucru trebuie trimisa în scris, prin e-mail, prin intermediul postei sau al faxului.

Cu excepția cazului în care Utilizatorul comunica orice modificare, notificările vor fi transmise la datele de contact furnizate de Utilizator, iar respectivele notificări vor fi considerate primite de către Utilizator.

9.4. Legea aplicabila și jurisdicție

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea romana în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord vă fi adus spre soluționare în fata instantelor competente de la sediul deLucru.

ing-avatar
Meserias
Nume

Titlu


Recenzii

4.70

235 recenzii primite