fbpx Prețuri - DeLucru.ro

Platforma noastră este dedicată celor care sunt în căutarea unui loc de muncă sau a unui meseriaș. Suntem aici pentru a facilita conexiunile dintre cei care au nevoie de muncă și cei care oferă servicii de calitate. Indiferent dacă sunteți tineri necalificați în căutarea unei șanse de a vă construi un viitor sau pensionari dornici să vă puneți experiența la dispoziție, suntem aici pentru a vă ajuta.

Ce oferim?

Locuri de muncă variate, indiferent de nivelul tău de pregătire

Ai acces la o gamă diversificată de anunțuri pentru locuri de muncă, de la agricultură și construcții, la îngrijirea vârstnicilor sau babysitting. Găsește oportunități care se potrivesc abilităților tale. Identifică doar anunțurile din județul tău.

Lucrători calificați din domenii variate

Dacă aveți nevoie de meseriași pentru munca de acasă casă sau alte treburi, suntem aici să vă conectăm cu persoane calificate în zona dvs. Alegeți dintr-o serie vastă de specializări, din toate județele țării.

De ce să folosiți platforma noastră?

Sortare ușoară a ofetelor de muncă sau a meseriașilor

Sortați anunțurile după județ și domeniu pentru a găsi rapid oportunități de muncă relevante sau candidați potriviți. Nu trebuie să parcurgeți toate ofertele de muncă și să alocați mult timp. Mai nou, cu aplicația DeLucru descărcată și cu notificările acestei aplicații active, după publicarea anunțului tău, rămâne doar să verifici notificările și să selectezi ceea ce te avantajează.

Confidențialitate

Păstrăm confidențialitatea informațiilor dvs. personale. Comunicarea se face direct între părțile interesate.

Anunţ Standard
 • O singura poza la anunț
 • 30 zile valabilitate

Gratuit!
Anunţ Standard Promovat
 • Pana la 10 poze la anunț
 • Distribuire automata pe google și rețele de socializare
 • 10X mai multe afișări pe prima pagina și pe pagina de anunțuri din fiecare județ selectat
 • Atragi mai mult atenția prin grafica anunțului
 • Notificări trimise automat celor înscriși din zona ta de interes
 • Primele în căutări
 • Asistenţa 12/24 scris și telefonic

Plata CARD:
50 lei - 30 zile
130 lei - 90 zile
250 lei - 180 zile

*Preţurile nu includ TVA

Cumpără Anunţ
Anunţ Fulger
 • Vizibilitate pe prima pagina și pe paginile fiecărui județ selectat
 • Notificări trimise automat celor înscriși din zona ta de interes Ex: (cauți un electrician, electricienii din zona ta primesc notificare)
 • Valabilitate 7 zile
 • Asistenţa 12/24 scris și telefonic

Plata CARD: 10 lei + TVA
Plata SMS: 4 euro + TVA

Diferența de plata prin sms se datorează comisioanelor rețelelor de telefonie!

Cumpără Anunţ

Ușor de folosit și accesibilă, indiferent de vârstă și de pregătire

Folosirea platformei noastre este accesibilă ca preț și intuitivă, astfel încât să puteți găsi sau oferi locuri de muncă fără prea mari bătăi de cap și fără să pierdeți timp cu realizarea unui CV.

Oportunități pentru toți

Suntem aici pentru a susține tinerii în căutarea unor prime experiențe de muncă și pentru a ajuta pensionarii să-și pună cunoștințele la dispoziție. Ne adresăm și categoriei de lucrători activi sau care se află în căutarea unui loc de muncă sau a unor oportunități de câștig suplimentar și imediat. Lucrăm împreună pentru a face comunitatea mai puternică.

Notificări instant, după instalarea aplicației DeLucru

Imediat ce este publicat un anunț din aria ta de interes, vei primi notificări prin intermediul aplicației DeLucru. Trebuie doar să descarci aplicația, să îți faci cont și să permiți notificările din aplicație atunci când instalezi aplicația DeLucru în telefonul tău. Acesta este o aplicație utilă oricărui român, deoarece mereu mai avem câte ceva de făcut și căutăm un om priceput sau căutăm noi oportunități de muncă.

Costuri reduse

Pachetele noastre vin la costuri sub media de pe piață, iar tu reușești să ajungi mai repede și mai ușor la ceea ce cauți.

Înregistrează-te acum și începe să găsești sau să oferi oportunități de câștig suplimentar! Noi suntem puntea de legătură între tine și visele tale!

Ai o meserie și nu ai de lucru sau cauţi un meseriaș?

Creează-ți un cont
ing-avatar
Meserias
Nume

Titlu


Recenzii

4.70

235 recenzii primite

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner