fbpx Despre noi - deLucru.ro

Ai o meserie și nu ai de lucru sau cauți un meseriaș? Ești în locul potrivit!

Fă-ți cont acum pentru a putea intra în contact cu mii de meseriași și angajatori care așteaptă colaborarea!

Ce este DeLucru?

Un ajutor pentru tinerii necalificați, aflați în căutarea unui loc de muncă.

O altă realitate tristă este cea a tinerilor ce tocmai au terminat studiile. Tinerii sunt necalificați, dezorientați, lipsiți de încredere în propriile forțe, iar pentru ei DeLucru este un website necesar pentru acestă categorie.

Nu trebuie ca ei să părăsească țara în număr foarte mare, pentru ca noi să conștientizăm situația grea în care se află. Trebuie să găsească soluții rapide atunci când sunt în situația dificilă de a-și găsi un loc de muncă. Vorbim despre tinerii necalificați și fără experiență.

DeLucru este locul în care pot să își găsească de muncă, fără prea mari bătăi de cap, fără să piardă timpul cu realizarea unui CV. Efectiv, spun de ce sunt în stare și care este tipul de activitate pe care o pot face. În plus, prin intermediul aplicației DeLucru pot avea o comunicare cu oamenii interesați să lucreze cu ei. Prin chatul aplicației, pot primi în mod gratuit infomații suplimentare despre ce presupune oferta de muncă.

Grație aplicației DeLucru, ei sunt anunțați de fiecare dată când apare un anunț cu o ofertă de muncă, din zona lor și din domeniul lor de activitate.

O rezolvare rapidă, a crizei de pe piața forței de muncă

Când Mircea și Elena stau 11 din 12 luni din an în Italia, iar august este singura lună în care vin în țară, toate treburile casei trebuiesc rezolvate în mai puțin de 30 de zile. Pentru ei și nevoile lor, dar și pentru nevoile altor oameni, aflați în situații similare, am gândit DeLucru.

În acest mod, nici Mircea și nici Elena nu vor fi oligați să renunțe la activitățile planificate pentru amenajarea locuinței și grădinei. Au plănuit tot anul ce vor face încă din prima zi. Au de izolat casa pe exterior, de pus centrala la casă și de plantat câteva plante ornamentale. Cu puțin noroc, vor reuși să petreacă sărbătorile de Crăciun acasă, după mai bine de șase ani. Este o dorință a Elenei de mult timp. Astfel încât Maria - fiica ei - să vadă cum sunt sărbătorile de iarnă în România. Așadar, este absolut necesar ca izolarea casei și punerea centralei să se facă conform planului.

Nici amenajarea grădinei nu poate fi ignorată, deoarece la anul, în august, Mircea și Elena vor fi nași. Nu își permit să se facă de rușine! În plus, Elena este mare iubitoare de flori și nu mai poatea amâna și anul acesta lucrul în grădină.

Au dat telefoane din timp, au căutat și au rugat diferiți oameni, însă deși au banii necesari pentru mâna de lucru, nu găsesc un om liber, care să îi ajute la munca din gospodărie.

DeLucru este soluția pentru toate problemele lor, dar și pentru problemele tale. Pot pune un anunț ,,Fulger” pe platforma noastră și își pot vedea linștiți de treabă.

Un loc unde îți găsești de muncă, dacă dorești să câștigi un venit suplimentar

În condițiile economice actuale, tot mai multe persoane aleg să lucreze suplimentar, căutând un al doilea loc de muncă. Un al doilea loc de muncă este căutat mai ales de persoane căsătorite, care au copii mici, deoarece costurile sunt mai ridicate.

Fie că ești mamă casnică și mai ai disponibile câteva ore pe zi, pe care dorești să le folosești în mod productiv. Fie că lucrezi în construcții, termini programul la 16:00 și mai poți lucra 2-3 ore pe cont propriu, pentru a-ți suplimenta veniturile, DeLucru este site-ul unde poți să pui un anunț cu serviciile și timpul pe care îl ai.

O platformă la îndemâna românilor plecați la muncă în străinătate, dar care doresc să revină în țară.

Te stabilești în țară după ce ai lucrat ani buni peste hotare și îți dorești un loc de muncă? Ai căpătat experiență de lucru în străinătate, ai învățat temeinic o meserie. Pune-o în practică în țara ta natală! DeLucru îți vine în ajutor. Fă-ți cont, descarcă aplicația și începe să postezi anunțuri cu serviciile oferite.

O a doua șansă pentru pensionarii cu pensii mici și cu dorința de a fi activi chiar și după pensionare.

Vârstnicii pot continua să fie utili pentru societate și după ce s-au pensionat, mai ales că au în spate o expriență vastă și pot face diferența la un loc de muncă sau la o activitate.

După pensionare pot să fie activi și să fie recompensați pentru activitățile prestate. Mai mult, își păstrează sănătatea fizică și psihică prin faptul că sunt activi.

Alături de tineri, o altă categorie defavorizată din punct de vedere social și economic, sunt bătrânii. Pe DeLucru ei își pot pune anunțuri fulger și își pot găsi de lucru, în funcție de cunoștințele și experiența lor.

Pot câștiga venituri pentru plata facturilor, pentru economiile de mai târziu sau pentru medicamentele proprii și ale celor dragi.

Un loc unde firmele își pot pune anunțuri și își pot găsi angajații potriviți

Deși există multe site-uri gândite pentru firme, nici costurile, nici facilitățile acestora nu sunt prietenoase. Pe DeLucru, costurile pentru publicarea anunțurilor sunt mici, iar beneficiile sunt vizibile. Publicarea anunțurilor este simplă, iar beneficiile oferite de aplicația DeLucru oferă eficiență în procesul de recrutare.

Un răspuns la nevoile actuale, din mediul rural și urban

În România, atât în mediul rural, cât și în cel urban este din ce în ce mai greu să găsești un om priceput sau în putere, dar care să mai fie și disponibil atunci când cineva are ceva de muncă în apartamentul sau în gospodăria de la țară.

DeLucru este singurul loc unde firmele sau oamenii își pot găsi forță de muncă, rapid și simplu.

DeLucru este răspunsul rapid la nevoile multor oameni. Orice discuție cu prietenii, cunoștințele și rudele începe cu o întrebare: ,,Dă-mi un om bun de muncă, dar care să știe să îmi facă instalația electrică.”

La sat, aproape toți oamenii în putere, sănătoși și buni de lucru, fie sunt angajați, fie sunt plecați în străinătate la muncă. Este o nevoie reală de forță de muncă, însă primăvara, grădina lu tanti Mioara nu poate aștepta până ce lui Mărin îi vine cheful de muncă sau până se eliberează Stelian să vină și la grădina ei.

Astăzi, nu mai este nici obișnuita clacă, în care tu să mă ajutai pe mine și eu te ajutam pe tine la muncile câmpului sau la treburile casnice. Nu mai avem nici timpul din trecut.

Anunţ Standard

Îți dorești să ajungi ușor la persoanele potrivite pentru serviciile tale sau să găsești angajații perfecți pentru compania ta? Atunci poți publică un ANUNȚ STANDARD, care este gratuit pe platforma DeLucru!

Nu contează dacă este un anunț de angajare, îți cauți un loc de muncă cu normă întreagă sau pur și simplu vrei o suplimentare a venitului. Trebuie doar să îți creezi un cont și să adaugi anunțul tău. Acesta va fi valabil pentru 30 de zile.

Platforma DeLucru este dedicată tuturor persoanelor care oferă sau își caută de lucru atât din România, cât și din alte țări europene. Aceasta îți aduce oamenii potriviți la momentul potrivit, astfel încât tu să găsești rapid o soluție adaptată nevoilor tale.

Anunţ Standard Evidenţiat

Iți cauți RAPID de lucru sau vrei să angajezi persoana potrivită pentru afacerea ta? Atunci platforma DeLucru este potrivită pentru tine.

Aceasta îți oferă posibilitatea de a adăuga un ANUNȚ EVIDENȚIAT, de mare ajutor indiferent dacă ești angajator, vrei să te angajezi cu normă întreagă, să muncești ca zilier sau doar câteva ore pe zi.

Adaugă un ANUNȚ EVIDENTIAT și poți fi sigur de reușită! Oamenii potriviți din apropierea ta vor primi imediat NOTIFICĂRI, iar cei interesați te vor contacta rapid. În plus, anunțul este distribuit pe rețelele de socializare și apare în primele căutări.

Prin ANUNȚUL EVIDENȚIAT, DeLucru este soluția rapidă atât pentru a angaja, cât și pentru a-ți găsi cu ușurință de lucru. Folosește-o cu încredere și descurcă-te mult mai ușor pe piața muncii!

Anunţ Fulger

Ai nevoie ACUM de un constructor, un instalator, un electrician, un bucătar, un frizer sau de o persoană care să îți plimbe animalul de companie? Ești o persoană care caută un venit suplimentar și oferă astfel de servicii? Atunci platforma DeLucru te poate ajuta!

Tot ce trebuie să faci, să adaugi un ANUNȚ FULGER! Acest tip de anunț unic în România te ajută să găsești RAPID persoana potrivită, chiar în aceeași zi, indiferent de oră. Odată adăugat un ANUNȚ FULGER, toate persoanele disponibile din zona ta de interes primesc imediat NOTIFICĂRI. Mai rapid și simplu de atât nu se poate!

Se poate întâmpla des să ai nevoie de ajutor în gospodărie sau să îți cauți clienți pentru serviciile tale. De aceea este bine să îți creezi un cont pe DeLucru. Cu un ANUNȚ FULGER găsești rapid o rezolvare la nevoile tale urgente!

Pentru clienți

DeLucru este primul pas pe care trebuie să îl faci atunci când ți se blochează ușa și ai nevoie de un lăcătuș, când ți se trică electrocasnicele sau atunci când vrei să renovezi, ba chiar când vrei servicii de înfrumusețare la tine acasă!

De asemenea, este platforma la care companiile mici și mari pot apela pentru a intra în legătură cu numeroși muncitori din diverse domenii de ocupație, simplu și fără bătăi de cap.

Fie meseriașii pe care îi cunoști sunt prea ocupați

Fie cei pe care îi găsești pe site-urile de anunțuri nu răspund la telefon

Fie nu găsești pe nimeni în apropierea casei..

De ce Delucru.ro?

Pentru că este ușor de folosit
Pentru că este o platforma eficientă
Pentru ca scurteaza foarte mult distanta dintre clienti si profesionisti
Pentru ca scopul nostru este acela de a contribui la o piata a muncii cat mai matura

Pentru meseriași

DeLucru este o platformă simplă de utilizat, unde îți poți înscrie ofertele de muncă rapid, fără nevoia adăugării unui CV sau trecerea prin procese anevoioase de rectrutare, e suficient să-ți creezi un cont și să adaugi un anunț. În același timp, ai la îndemână o listă de cereri de muncă în continuă creștere, din care poți alege ce ți se potrivește cel mai bine.

De asemenea, pentru a facilita colaborarea dintre muncitori și angajatori, sau dintre cei dispuși să presteze un serviciu și cei care au mare nevoie de un meseriaș, anunțurile sunt modelate după nevoile voastre, oferind anunțuri atât pe teritoriul României cât și pe teritoriul UE, opțiuni pentru cazare și date de contact care pot fi accesate rapid.

Fie este nevoie să îți creezi și să încarci un Curriculum Vitae

Fie nu găsești locuri de muncă în Uniunea Europeană

Fie procesul de înregistrare și adăugare de anunțuri este extrem de complicat

Ai o meserie și nu ai de lucru sau cauţi un meseriaș?

Creează-ți un cont
ing-avatar
Meserias
Nume

Titlu


Recenzii

4.70

235 recenzii primite